Yhdistys

Australianterrierikerho ry on perustettu 13.6.1987 ja yhdistys on toiminut rotujärjestönä vuodesta 2007 lähtien. Yhdistys on Suomen Kennelliiton (SKL-FKK ry) jäsen.

Rotujärjestön tarkoituksena on edistää australianterrierirodun kasvatusta ja jalostusta sekä edistää jäsenten tietoutta rodusta, kenneltoiminnasta ja koiraharrastuksista. Yhdistys antaa jäsenilleen neuvoja ja opastusta. Järjestämme vuosittain koulutus- ja keskustelutilaisuuksia sekä erikoisnäyttelyn, joka on myös rodun päänäyttely.

Yhdistyksellä on eri paikkakunnilla alajaostoja, jotka järjestävät rodunharrastajille paikallista toimintaa.

Julkaisemme Aussi -lehden neljä kertaa vuodessa, ja tämä lisäksi ylläpidämme omia nettisivuja sekä Facebook-tiliä. Kerhopuodin kautta jäsenet voivat hankkia erilaisia aussiaiheisia tuotteita.

Kuinka voi vaikuttaa yhdistyksessä?

Yhdistyksen hallitus kokoontuu n. 6 kertaa vuodessa. Kokouspäivät ilmoitetaan etukäteen toimihenkilöt sivulla. Jos sinulla on asioita/ehdotuksia, jotka haluat esittää hallituksen käsittelyyn voit toimittaa materiaalin kahta viikkoa ennen kokousta sihteerille.

Yhdistyksen vuosikokous pidetään vuosittain huhtikuun loppuun mennessä. Jos haluat asioista vuosikokouksen päätöksen, ne tulee tuoda ensin hallituksen käsiteltäväksi. Kts. säännöt.

Australianterrieri

Yhdistyksen  tilinumero: FI88 5612 1120 7125 72

Seuraava hallituksen kokous: 3.1.2024

Jos sinulla on asioita/ehdotuksia, jotka haluat esittää kerhon hallituksen käsittelyyn, toimita materiaali 2 viikkoa ennen kokousta sihteerille.